home behandelingen
contact fotopagina

 BEHANDELINGEN

Acne Treatment

Acne is een van de meest algemeen voorkomende aandoeningen bij de mens. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. De behandeling is erop gericht bestaande ontstekingen te behandelen en nieuwe ontstekingen te voorkomen. ExfoliŽren is hierbij een belangrijk onderdeel. Daarnaast zullen de producten roodheden in het gelaat tegengaan.

Wij gaan er samen met jou aan werken om ontstekingen te verminderen en overmatige verhoorning tegen te gaan. Dit gaat in kuurverband om optimaal resultaat te bereiken.
Met een volledig op jouw huid aangepast behandelplan gaan wij jouw huid weer in balans brengen met intensieve reinigingen, exfoliaties en het verwijderen van onzuiverheden. In combinatie met een goede verzorging thuis is dit een zeer effectieve behandeling.

We kunnen je niet garanderen dat jouw acne volledig verdwijnt omdat de oorzaak van heel veel factoren afhankelijk kan zijn. Wat we je wel kunnen garanderen is dat als je ons behandelplan volgt je huid er zienderogen op vooruit zal gaan.
 

Wat is Acne?

Acne is een huidaandoening welke de meeste jongeren in de puberteit krijgen. Onder invloed van hormonen in de puberteit veranderd de huid waardoor de talgklieren groter worden en meer huidsmeer produceren. De talgklieren produceren teveel talg dat niet weg kan, waardoor de poriŽn verstopt raken.
Was het vroeger acne slechts een probleem van tieners, nu hebben ook twintigers tot veertigers er last van. Studies wijzen uit dat 40-55% van de volwassenen in de leeftijd van 20 tot 40 jaar wel eens last heeft van een huid met ontstekingen. De acne is bij hen vaak langdurig en eventuele littekens blijven lang zichtbaar. Dat komt omdat de huid op die leeftijd zichzelf minder snel herstelt.
 

Producten

MediBac Clearing van Dermalogica bestaat uit producten die acne bestrijden, gericht op de huidcondities van volwassenen. Zo drogen ze bijvoorbeeld de huid niet uit. De ingrediŽnten zijn voornamelijk plantaardig. Ze bestrijden de bacterie die verantwoordelijk is voor acne, ze verminderen overmatige productie van talg, ontstekingen, verwijderen dode huidcellen en kalmeren de huid.
Clear Start van Dermalogica zijn producten op maat gemaakt om de huid van tieners te verzorgen. Of je nu een jongen of meisje bent, ook voor jou is er een verzorgingslijn die speciaal gericht is op jouw huid. Een jonge huid is vaak uit balans en moet beschermd worden om schade later te voorkomen. Het maakt je huid schoon, bestrijdt puistjes en beschermt zodat je nu een gezonde huid krijgt die in de toekomst ook gezond blijft.
 
 
afspraak maken
face Mapping
skin treatment
acne
body
Losse behandelingen
prijslijst
Skin Specialist
De Akker 37 - 7481 GA Haaksbergen
Tel.: 06-52446337