home behandelingen
contact fotopagina

 BEHANDELINGEN

Jacqueline: "Ben vanavond weer heerlijk in de watten gelegd bij de Skin Specialist. De salon straalt een luxe wellness gevoel uit. Relaxte muziek op de achtergrond. Skin treatment gehad met de fijne producten van Dermalogica. Krijg altijd goede uitleg over de verschillende producten en werkingen ervan op de huid. Na de gezichtsbehandeling nog een super fijne massage aan schouders en nek. Echt een avondje ontspannen!”
 

Skin Treatment

Een Dermalogica behandeling is geen standaard behandeling. We starten de behandeling met een professionele dubbele reiniging waarna de Face Mapping plaats vind, een uitgebreide zone-by-zone huidanalyse waardoor we de behandeling helemaal voor jou op maat maken. Ten slotte is geen huid hetzelfde, wel bevat de skin treatment enkele basis principes:
Professionele dubbele reiniging, face mapping, exfoliatie, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen, drukpuntmassage gelaat, serum, masker, nek- schouder- decolleté massage, dag of nachtverzorging.
 

MicroZone

Een korte behandeling speciaal ontwikkeld voor de mensen met weinig tijd, ‘check-up’ tussen twee behandelingen in en ideaal als kennismaking met Dermalogica.
Deze behandeling duurt slechts 30 minuten. Uw huidprobleem wordt gericht aangepakt, voor elk probleem is er een oplossing, van een gestreste huid, vermoeide ogen tot een uitbarsting van puistjes. Welk probleem u ook heeft, MicroZone lost het meteen op.
 

AR 35

‘…chemische peelingen met glycolzuur dan wel salicylzuur blijken effectiever te zijn dan microdermabrasie.’
bron: vakblad Schoonheidsspecialist, februari 2014

U wilt een stapje verder met Dermalogica en u wilt uw huid een flinke boost geven? De Dermalogica exfoliatie behandeling AR35 is een exfoliatie kuur waarbij exfolianten (milde fruitzuren en enzymen) over elkaar aangebracht worden. De kuur is geschikt voor alle huiden en de exfolianten zullen helemaal op uw huid afgestemd worden. De behandeling is ook heel mooi bij huidproblemen zoals schade door de zon, pigmentatie, vroegtijdige veroudering en dehydratatie (vochtarme huid). De AR35 exfoliatie behandeling is geschikt voor een ieder die zijn huid wil exfoliëren zonder hem te irriteren of te beschadigen.
 

Touch Therapie

Vul uw behandeling aan met één of meerdere Touch Therapies. Deze verschillende behandelingen van 15 minuten zorgen in combinatie met een gezichtsbehandeling voor totale ontspanning en een heerlijk wellness gevoel. Touch Therapies zijn er specifiek op gericht om stress en vermoeidheid aan te pakken. Omdat niet iedereen hetzelfde is, kunt u zelf aangeven welke touch therapie uw voorkeur heeft.
  • Handmassage
  • Voetmassage
  • Hoofdhuid- en oormassage
  • Oosterse drukpuntmassage (Shiatsu)
  • Rugmassage
 
afspraak maken
face Mapping
skin treatment
acne
body
Losse behandelingen
prijslijst
Skin Specialist
De Akker 37 - 7481 GA Haaksbergen
Tel.: 06-52446337